Pages

h

Primjer pretrage : ako ste sanjali krv u pretrazivac kucajte samo rijec "krv"

Primjer pretrage : ako ste sanjali krv u pretrazivac kucajte samo rijec "krv"

Thursday, March 21, 2013

Sta znaci sanjati bebu

Beba ili dete predstavlja nesto sto zahteva veliku brigu i pažnju. Značenje se može menjati u zavisnosti od toga da li je beba vaša direktna odgovornost ili o bebi brine neko drugi.Ovi snovi mogu imati veze sa ispunjenjem želje da imaju bebu za žene i devojke.Za muškarce, snovi mogu odslikati anksioznost u vezi, pogotovo ako su seksualno aktivni, bez želje da iskuse posledice izdržavajući dete. Bebe u snovima često odražavaju doslovnu zabrinutost zbog rađanja i odgovornosti roditeljstva.Sama beba u snu znači nevinost, toplinu i nove početke. Bebe mogu da simbolizuju nešto svojom unutrašnjom prirodom koja je čista, ranjiva, i neiskvarena.
Ako sanjate da ste zaboravili da imate bebu, onda to sugeriše da vi pokušavate sakriti svoje slabosti, ne želite da drugi znaju za neke od vaših slabosti.
Sanjati gladnu bebu, predstavlja vašu zavisnost od drugih. Javljaju se neki nedostaci u vašem životu kojima treba hitna pažnja i rešenje.
Sanjati izuzetno malu bebu, simbolizuje vašu nemoć i vaše strahove da će drugi postati svesni vaših slabosti i nesposobnosti. Možda se plašite da tražite pomoć, a kao rezultat toga imate tendenciju da preuzmete stvari u svoje ruke.
San o mrtvoj bebi, simbolizuje kraj nečega što je deo vas.
San da se beba udavila ili je vadite iz vode znači nazadovanje.Vi se vraćate u vreme kada ste niste imali nikakve brige i odgovornosti.
Sanjati plač beba je pokazatelj lošeg zdravlja i razočarenja.
Svetla, čista beba, označava ljubav i mnogobrojne prijatelje.Ako žena sanja da hrani bebu, ona će biti prevarena od strane nekog kome najviše veruje.